Pentru a vinde mai bine online, comercianţii trebuie să se uite la rating-uri

În prezent, unul dintre avantajele comerțului online pentru antreprenorii care fac treabă bună e că feedback-ul clienților poate fi aproape instantaneu. Acest lucru te poate avantaja în fața competiției, dar trebuie să iei în calcul multiple aspecte pentru a-ți menține un rating de calitate.

Anii 2020 și 2021 au adus o creștere a comerțului online, iar mulți comercianți au făcut pasul de la offline în mediul online. Aici se întâlnesc direct cu un consumator care nu mai e atras de o vitrină din stradă, ci de produse, de prezentarea acestora și de cât de detaliate sunt caracteristicile unui produs.

Sectorul de ecommerce din România a atins pragul de 5,6 miliarde de euro la finalul lui 2020 și continuă să crească. În acest context aglomerat, competiția devine din ce în ce mai puternică și e foarte greu să mai găsești nișe unde ești vânzător sau distribuitor exclusiv.

În mod general, cele mai interesante categorii pentru consumatori sunt cele de fashion, livrare de mâncare, mobilă și accesori pentru casă și grădină, cosmetice și produse de înfrumusețare, cărți, reviste, computere, tablete, telefoane mobile și accesorii…

Citeste continuarea Aici

You might also like