Nuntă în stil vintage – Celebrează eleganța vremurilor trecute

O nuntă în stil vintage nu se va demoda niciodată deoarece lucrurile din trecut au un farmec și o strălucire aparte chiar și în vremurile de astăzi. În ultimii ani, tot mai multe cupluri aleg să abordeze acest stil pentru a celebra una dintre cele mai importante zile din viața lor. Totuși, pentru a organiza un eveniment cu o asemenea tematică este necesar să ai în vedere mai multe aspecte esențiale.

Cum să ai o nuntă în stil vintage reușită?

Locația

Atunci când vorbim de o nuntă cu tematică, locația joacă un rol foarte important. Astfel, pentru o nuntă în stil vintage este recomandată alegerea unui ballroom, salon sau chiar castel. Acestea sunt facil de amenajat și conferă acea atmosferă plăcută a vremurilor trecute, atât de necesară pentru o nuntă cu tematică vintage reușită. O altă alternativă pot fi și grădinile, atâta timp cât există obiecte de decor specifice stilului.

Decorațiunile

Odată aleasă locația, este timpul pentru decorarea acesteia. Decorațiunile reprezintă un aspect esențial în ceea ce privește reușita unei nunți în stilul vintage. Înainte de a face orice demers, este indicat să stabilești perioada…

Citeste continuarea Aici

You might also like