Noul selecţioner al reprezentativei de fotbal Under 20 a României este Daniel Pancu

În prezent, Daniel Pancu este noul selecţioner al reprezentativei de fotbal Under 20 a României. Acesta îl înlocuiește pe Bogdan Lobonț.

„Mulţumesc celor din Federaţie că s-au gândit la mine, sper să nu le înşel aşteptările şi încrederea”, a declarat, marți, Daniel Pancu.

În contextul desemnării, Daniel Pancu a fost prezentat oficial în această funcție în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate, marţi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Acesta a declarat că noua funcție îl onorează având în vedere că a îmbrăcat tricoul echipei naţionale la juniori, tineret şi seniori, iar acum a ajuns să antreneze o selecționată a României.

În afirmaţiile sale, „Mulţumesc celor din Federaţie că s-au gândit la mine, sper să nu le înşel aşteptările şi încrederea. E o zi de mare bucurie, o postură care mă onorează şi mă responsabilizează. Trăind emoţiile în tricoul echipei naţionale la juniori, tineret şi seniori, a venit acum ziua să antrenez o selecţionată a României. Este un lot intermediar, un lot formator, practic sunt al treilea antrenor.

Primul şef ca să spun aşa pentru mine este Emil Săndoi de la…

Citeste continuarea Aici

You might also like