Noul pachet social ce va veni de la Guvern în sprijinul românilor cu venituri mici, urmează să fie prezentat peste doar câteva zile

În prezent, milioane de români sunt vizaţi de cele mai recente măsuri ce urmează să fie prezentate de către Ministerul Muncii. Astfel, Marius Budăi a explicat pe ce probleme, ale românilor, s-au concentrat specialiştii ministerului atunci când au elaborat noul pachet de sprijin.

Este un anunţ excelent pentru românii care au probleme cu plata facturilor sau care se chinuie în fiecare lună să-şi cumpere mâncarea necesară, din cauza veniturilor mult prea mici.

Ajutor pentru români în vederea plăţii facturilor şi a achiziţionării alimentelor de bază

În acest sens, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi spune că noul pachet social ce va veni de la Guvern în sprijinul românilor cu venituri mici, urmează să fie prezentat peste doar câteva zile. Ministrul Muncii a explicat că va exista un pachet socio-economic, nu doar unul social.

În afirmaţiile sale, „Certitudinea este că noi suntem pe final cu acest pachet. Chiar astăzi de dimineaţă am avut şi voi avea în continuare ultimele discuţii cu domnul ministru al Finanţelor, după care vom discuta cu liderii partidului să prezentăm ceea ce noi am terminat practic aseară…

Citeste continuarea Aici

You might also like