Nord, Grupul Medical Provita a deschis la Suceava, o clinică ȋn urma unei investiții de 2,5 milioane de euro

În prezent, Suceava are primul centru integrat de Terapia Durerii din afara Bucureștiului, ȋn Clinica Nord, Grupul Medical Provita. Ovidiu Palea: ,,Medicina trebuie făcută local, ȋn comunități, nu pe trenuri și avioane.” Este vorba despre o clinică multidisciplinară, de 1.800 mp, ȋn cadrul căreia funcționează un centru integrat de Terapia Durerii și un centru integrat al sânului.

Clinica oferă pacienților acces la aparatură imagistică de ultimă generație, consultații, investigații, biopsie, intervenții minim invazive și servicii de recuperare medicală.

Astfel, Nord, Grupul Medical Provita a deschis prima clinică din afara Bucureștiului, la Suceava, ȋn urma unei investiții de 2,5 milioane de euro.

În afirmaţiile sale, ,,Nu mai vreau ca pacienții să vină la București, medicina trebuie făcută local, ȋn comunități, nu pe trenuri și avioane. Ȋn Suceava am găsit oameni interesați, dedicați și foarte multă susținere locală.

Proiectul Nord Suceava a fost gata ȋn 10 luni, un timp record având ȋn vedere că vorbim despre 1.800 mp de clinică multidisciplinară, o investiție de 2,5 milioane de euro, mult suflet și energie. Și…

Citeste continuarea Aici

You might also like