Moment de reculegere pentru Regina Elisabeta la Viscri, România

Duminică seară, în satul braşovean Viscri, unde Regele Charles deţine o casă, a avut loc un moment de reculegere. La eveniment a participat şi ambasadorul Marii Britanii în România, care a oferit câteva detalii mai puţin ştiute despre legătura Reginei Elisabeta cu ţara noastră.

Astfel, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu a vizitat România niciodată, însă nu era deloc străină de soarta ţării noastre!

Moment de reculegere pentru Regina Elisabeta la Viscri. Ce ştia fostul suveran despre România?

Ambasadorul Regatului Unit la Bucureşti, Andrew Noble s-a aflat, duminică seară, la Viscri, unde a fost ţinut un Moment Naţional de Reculegere pentru a reflecta asupra vieţii şi moştenirii Reginei Elisabeta.

În afirmaţiile sale, „Doamnelor şi domnilor, mulţumesc că aţi venit în această seară la Casa Albastră, casa fostului prinţ Charles de Wales din Viscri. (…) La lumina lumânărilor ne găsim, astăzi, într-un sat în inima Transilvaniei, ca să reflectăm asupra vieţii Reginei Elisabeta a II-a.

Înmormântarea are loc mâine, la Londra, cu prezenţa şefilor de stat din toată lumea, mai ales cu preşedintele Iohannis şi…

Citeste continuarea Aici

You might also like