Mobilierul de magazin – parte din rețeta succesului afacerii

Sunt o mulțime de strategii de care să ții cont, testate și aplicate de marile lanțuri de magazine în ceea ce privește amplasarea produselor la raft, care îți vor crea o atmosferă primitoare și vor face ca trecerea să fie fluentă de la un raion la altul. Te întrebi apoi ce fel de mobilier e indicat să alegi pentru acestea? Ei bine, sunt o mulțime de variante.

Pentru a avea în vedere câteva criterii clare în funcție de care să le alegi și să-ți organizezi magazinul, am alcătuit mai jos o listă.

 

      1. Mobilier de calitate

Ce e bine să ții cont este că mereu trebuie să le iei pe cele de la producători și distribuitori recunoscuți, care să-ți garanteze pentru calitatea celor oferite. Când vei dori să plasezi produse mai grele precum băuturi sau soluții pentru curățenie, chiar și rafturi metalice ieftine de la un producător bun te vor salva de la accidente.

 

      2. Atenție la detalii și promoții

Ca să-ți ții clienții aproape, e nevoie să investești în micile detalii care fac diferența. Aceștia vor aprecia dacă le oferi produse la promoție și le semnalezi prețurile speciale, dacă te alături luptei împotriva…

Citeste continuarea Aici

You might also like