Mircea Geoană: Următoarea țintă a lui Vladimir Putin va fi o țară NATO, în cazul în care Ucraina pierde războiul

Secretarul general adjunct al NATO a vorbit recent despre conflictul militar pornit de Rusia în Ucraina. În acest context, Mircea Geoană a lansat un avertisment grav, punctând că următoarea țintă a lui Vladimir Putin va fi o țară NATO, în cazul în care ucrainenii pierde războiul.

Care va fi următoarea țintă a Rusiei? Mircea Geoană avertizează: Este o țară NATO

În contextul ocupaţional, secretarul general adjunct al NATO a explicat că autoritățile europene plătesc un preț pentru „a opri imperialismul rusesc”. Potrivit acestuia, următoarea țintă a lui Vladimir Putin va fi o țară NATO, în cazul în care Ucraina pierde războiul.

În viziunea sa, „Trebuie să recunoaștem că există un preț pe care îl plătim pentru a opri imperialismul rusesc. Dacă Ucraina nu rezistă și nu îi ajutăm pe ucraineni, mă întreb care va fi următoarea țintă pentru Federația Rusă, de data aceasta o țară NATO. Este un element de prudență și de obligație strategică. Evident că este un cost mai ales pentru cei vulnerabil în societățile noastre, dar noi vorbim de un cost în bani, în timp ce ucrainenii vorbesc de costrui în vieți omenești….

Citeste continuarea Aici

You might also like