Lewis Hamilton și George Russell au purtat Tommy Hilfiger la circuitul Yas Marina din Abu Dhabi

Tommy Hilfiger anunță că cel care a câștigat de șapte ori campionatul mondial Formula One , Sir Lewis Hamilton, și coechipierul britanic George Russell au purtat ambii TOMMY HILFIGER la circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite, pe 18 noiembrie 2022.

Pilotul Mercedes-AMG PETRONAS F1 Lewis a putut fi văzut purtând o cămașă roz, cu mâneci scurte, cu imprimeu Hawaii, combinată cu pantaloni de jogging albaștri, din fleece polar, din colecția colaborativă TOMMY JEANS X Martine Rose. Colecția recent lansată, care nu este disponibilă în România, conține 35 de piese gender-inclusive, inspirate de modele emblematice de arhivă TOMMY HILFIGER din anii 90 și actualizate prin viziunea lui Martine Rose, cu un joc puternic de culoare și grafică.

Câștigătorul brazilian al Grand Prix-ului, George, a putut fi văzut purtând o cămașă din amestec de poplin și bumbac, finisată cu un design atrăgător în dungi verticale albastre și albe și un short de in, ușor, relaxat, ambele din colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați TOMMY HILFIGER 2022. A accesorizat look-ul cu o pereche de pantofi loafer din piele întoarsă, maro închis, cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like