La granița dintre Belarus și Polonia au apărut mii de migranţi la frontieră

Alertă maximă la granița dintre Belarus și Polonia! Pe rețelele de socializare au apărut imagini care arată prezența a mii de migranţi la frontieră. Forțele de ordine au intervenit imediat. În acest context, Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a somat Belarusul să înceteze să mai pună în pericol viețile oamenilor”.

Autorităţile din Polonia spun că Belarus încearcă să declanşeze o confruntare majoră. Totul se întâmplă după ce, pe rețelele de socializare, au apărut imagini care arată mii de  migranţi ce se îndreaptă spre frontiera dintre belarus şi Polonia. Aceștia sunt escortați de militari belaruși înarmați și cu câini de vânătoare.

Forțele speciale din Polonia declară că este cea mai mare încercare de forțare a graniței și anunță că au mobilizat peste 28.000 de polițiști și soldați.

Noi imagini postate pe rețelele sociale arată cum migranții încearcă să taie gardul de sârmă ghimpată dintre Balerus și Polonia cu clești de sârmă, în timp ce soldații polonezi îi resping cu gaze lacrimogene.

Iar purtătorul de cuvânt al guvernului polonez, Piotr Muller, a declarat că sunt 3-4.000 de…

Citeste continuarea Aici

You might also like