La ce detalii să te uiți atunci când cumperi o blană de vizon, ca să nu te păcălești? Află acum

Fie că vorbim de veste sau etole, fie că avem în garderoba jachete (și nu numai), un lucru e cert: hainele concepute din blană naturală sunt bunuri de lux, în fața cărora nicio altă piesă vestimentară nu poate concura la capitolul eleganță.

Printre cele mai căutate articole vestimentare de la ora actuală se numără hainele din blana vizon, care se remarcă prin rezistență, aspect estetic deosebit, ușurința de integrare în ținute și rafinament. Atenție, însă, la mediul de achiziție. Atunci când cumperi o haină concepută din blană naturală, trebuie să iei în considerare și cel mai mic detaliu, ca să nu riști să fii păcălit. Ți-am pregătit o listă de elemente esențiale de care merită să ții cont, ca să faci diferența între blănurile naturale, de calitate premium, concepute din materii prime achiziționate de la cele mai mari burse de piei din lume și blănurile artificiale, prezentate ca fiind „naturale”, necalitative. Prețul nu e singurul criteriu!

 

  1. Atenție la etichetă

În lumea hainelor de blană, eticheta are un rol esențial. Aceasta este un semn distinctiv pentru producătorii atestați FURMARK, care atestă cel mai înalt nivel de calitate din industrie. Fiecare etichetă este prevăzută cu o serie unică, prin care – în calitate de cumpărător – poți accesa detalii complete despre proveniența blănii. Tastând respectivul cod pe platforma web a celor de la FURMARK, poți afla totul despre haina respectivă: de la ce bursă a fost achiziționata blana din care este concepută, cine este manufacturierul și nu numai. Astfel, vei putea verifica fiecare detaliu, la distanță de un click. Simplu!

 

  1. Atenție la perioada de garanție

Fără doar și poate, atunci când investești într-o haină de blană, trebuie să te asiguri că primești garanție. Este o normă prevăzută de legislație, care îi obligă pe comercianți să o acorde. Cu toate că perioada de garanție stipulată în lege este una minimă, comercianții de lux o extind la 2 – 5 ani, în funcție de produs. Este un avantaj extraordinar, care atestă calitatea premium a blănurilor, așa că asigură-te că poți să beneficiezi de el. Vânzătorii ambulanți, în mod evident, nu oferă acest beneficiu cumpărătorilor atrași de prețul ușor mai scăzut al hainelor. În majoritatea cazurilor de acest tip, blănurile nu sunt autentice.

 

  1. Atenție la istoricul magazinului

Atunci când te hotărăști să cumperi o haină concepută din blană naturală, trebuie să studiezi mediul de achiziție. Din fericire, Internetul te ajută să faci acest lucru extrem de rapid, printr-un simplu „Search”. După numele magazinului, caută recenzii, detalii despre materia primă folosită în crearea blănurilor, perioada de garanție, certificările manufacturierilor și așa mai departe. Din fericire, în România există un magazin de lux ce comercializează blănuri de top, unde calitatea nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Vestea bună este că acum poți să faci achiziția chiar și online, la un click distanță, dacă nu ești în București.

 

Casa de Blănuri MG, cel mai recomandat magazin blănuri naturale București

Casa de Blănuri MG este locul unde trebuie să ajungi dacă îți dorești o haină de blană naturală. Acest magazin blanuri naturale Bucuresti este disponibil și online, pe Blana.ro, de unde poți comanda orice model dorit. Casa de Blănuri MG este un magazin certificat Furmark și oferă cea mai lungă perioadă de garanție: între 2 și 5 ani, în funcție de articolul vestimentar achiziționat.

You might also like