Klaus Iohannis: „Trebuie să evităm să risipim energia”

În situaţia din România, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că în ţara noastră, nu va exista o raționalizare a energiei, dar „trebuie să evităm să risipim energia”. În ceea ce privește problema alimentelor șeful statului crede că nu ne vom confrunta cu o criză alimentară, dar o creștere a prețurilor este posibilă.

Astfel, preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că trebuie evitată risipa de energie. De asemenea, chiar dacă vor exista creşteri de preţuri la unele produse, România nu se va confrunta cu o criză a alimentelor, a mai spus Iohannis.

Trebuie să evităm să risipim energia

În afirmaţiile sale, „Cred că a face economie într-o vreme în care criza energetică este evidentă, probleme în care ne dorim tranziţia verde, lucrurile sunt (…) destul de simple, trebuie să evităm să risipim energia. Când plecăm de acasă putem să permitem ca locuinţa să fie un pic mai rece, dacă plecăm putem să stingem lumina, dacă nu este nevoie să folosim anumite aparate electrice ele pot fi fără probleme scoase din priză şi aşa mai departe.

Am mai spus-o şi cred că este bine să o repet: Nu ne dorim şi nu se va…

Citeste continuarea Aici

You might also like