Jack Daniel’s are gustul rafinamentului absolut!

Niciun alt stat din vastul teritoriu american nu iese in evidenta precum Tennessee. Leaganul whiskey-ului american, statul Tennessee este locul de nastere al celei mai vestite bauturi din lume. Vandut pe toate continentele, recunoscut si apreciat indiferent de granite sau nationalitate, Jack Daniel’s este un nume cu rasunet in industria bauturilor alcoolice. Cu toate acestea, exista anumite sortimente ale acestui whiskey, de calitate superioara, ce sunt mai putin cunoscute publicului larg.

O simpla cautare a faimosului brand Jack Daniels releva o multitudine de informatii si optiuni de achizitionare, la preturi accesibile si oferte de nerefuzat, asa cum sunt si cele din magazinul online Beicevrei.ro.

 

Jack Daniel’s – Sinatra Gift Pack

Cine nu a auzit de Jack Daniel’s si cine nu a auzit de Frank Sinatra? Doua nume cu rasunet alaturate nu pot da nastere decat unui concept unic. Jack, intemeietorul faimosului brand, a facut istorie prin abilitatile sale antreprenoriale si prin perseverenta cu care si-a urmat visul, de a crea o reteta originala si un nume cu traditie in cultura americana si dincolo de ea. Frank Sinatra a incantat urechi si inimi ca nimeni altul, vocea lui…

Citeste continuarea Aici

You might also like