Interviu Ionică Moroșanu: „Mi-am sacrificat copilăria, familia, pentru a-mi urma visul”

Indragitul solist a revenit cu un nou videoclip la piesa „Asa-mi place mie” despre care ati aflat deja. Asa ca i-am solicitat lui Ionică Moroșanu un interviu in care sa ne spuna mai multe detalii despre piesa, videoclip si viata lui particulara. Bravonet a stat de vorba cu solistul si altai mai multe in continuare.

Bravonet: Ai lansat videoclipul piesei „Așa-mi place mie”. Cu cine ai colaborat la această piesă și cât ai lucrat la ea?
Ionică Moroșanu: A fost compusă de bunul meu prieten Vali Doagă, acelaș om care a compus și piesa „Și Lenuțe și Mării”, de altfel am păstrat aceeași echipă, Compozitor/textier – Vali Doagă, vioară – Marian Alexandru (directorul orchestrei Ciocârlia) orchestrație – Șerbu Alexandru, Mix Master – Truță Alexandru și bineînțeles aceeași casă de discuri Sprint Media Group. Piesa a fost scrisă în perioada pandemiei și s-a lucrat la ea aproximativ un an de zile.

De cine a fost regizat videoclipul ?
Videoclipul a fost regizat și filmat de Oleg Butnaru, unul dintre cei mai apreciați regizori de la Chișinău, iar scenariul îi aparține Inei Butnaru …

echipa de filmare – Asa-mi place mie

Cât au durat filmările pentru…

Citeste continuarea Aici

You might also like