Îngrijirea tenului matur: 4 etape importante

Tenul matur începe să-și facă apariția în jurul vârstei de 30-40 de ani la majoritatea persoanelor. Odată cu el se vor observa anumite modificări la nivelul pielii, precum liniile fine, ridurile de expresie, semnele de oboseală și stres, dar și lipsa elasticității și vitalității pielii.

Citește în continuare pentru a afla care sunt cele mai importante etape pe care trebuie să le iei în considerare dacă îți dorești un ten matur îngrijit, frumos și cu aspect catifelat! 

 

Zi sau noapte: demachiază-te!

Etapa de demachiere este extrem de importantă pentru tenul matur deoarece curăță tenul de praful, poluarea, resturile de machiaj și cosmetice, eliberând porii de toate impuritățile. În funcție de tipul pielii tale, poți opta pentru ape micelare, loțiuni de demachiere, lapte demachiant și chiar șervețele demachiante în cazul în care nu poți folosi unul dintre produsele menționate anterior.

 

Hidratarea zilnică a tenului este cheia!

Tenul matur necesită hidratare de profunzime în fiecare zi. Astfel, în timpul zilei este recomandat să aplici o cremă potrivită pentru tenul tău: uscat, gras, acneic, cu pete, sensibil, etc., iar…

Citeste continuarea Aici

You might also like