În Sinaia se deschid pârtiile de mare altitudine

Administraţia domeniului schiabil al staţiunii Sinaia anunţă că miercuri se vor deschide unele dintre pârtiile staţiunii. Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, preţurile pentru ski-pass sunt cele care au intrat în vigoare la 1 februarie anul acesta.

Astfel, „Mâine deschidem o parte a domeniului schiabil sinăian, partea situată cel mai sus. În golul alpin vom putea schia pe Lăptici 1, Lăptici 2, Soarelui 2, Variantă şi pârtia de începători de la Cota 2000 deservită de bandă”, informează marţi, pe Facebook, reprezentanţii Gondolei Sinaia, instalaţie de transport pe cablu aflată în administrarea unei firme a Consiliului Local.
Concret, preţurile pentru skipass rămân la nivelul stabilit la 1 februarie anul acesta. Astfel, skipass-ul pentru o zi costă 160 de lei de luni până vineri şi 170 de lei sâmbăta şi duminica pentru adulţi, studenţii şi copiii beneficiind de reduceri.

De asemenea, urcarea sau coborârea pe un tronson cu telegondola este de 25 de lei, tarifele diminuându-se dacă turiştii cumpără urcare şi coborâre pe unul sau pe ambele tronsoane ale instalaţiei de transport pe cablu.
Iar, programul de funcţionare al…

Citeste continuarea Aici

You might also like