În India, un profesor și-a ucis elevul în bătaie în timpul orelor

Un elev de doar 15 ani a fost ucis de propriul său profesor din cauza unei simple greșeli de ortografie. Părinții sunt în stare de șoc, iar autoritățile din India au demarat o anchetă amplă.

Gestul șocant făcut de profesor a cutremurat întreaga țară. Potrivit ultimelor informații, dascălul a ajuns să își ucidă elevul în vârstă de doar 15 ani, pentru o simplă greșeală de ortografie.

Tragedia s-a produs în cursul zilei de luni, scrie presa internațională. Se pare că profesorul s-a enervat extrem de tare după greșeala de ortografie a elevului, pe care mai apoi l-a luat la bătaie.

În contextul social, familia adolescentului face parte dintr-o clasă socială hindusă extrem de joasă, iar conform declarațiilor făcute de membrii acesteia, elevul de doar 15 ani ar fi murit după ce profesorul respectiv l-ar fi bătut fără oprire, cu un băț, în timpul orei.

Elev de doar 15 ani, ucis de către propriul profesor, la o școală privată

Poliția a deschis și ea o anchetă în acest caz pentru a stabili modul în care s-a produs întreaga tragedie. Și apropiații tânărului au relatat aceeași poveste, mai scrie presa.

Mai exact, potrivit…

Citeste continuarea Aici

You might also like