În cadrul Schengen, România va deveni un hub de trecere foarte important la nivel european

În aderarea României la Schengen, Ion Cristoiu a explicat ce implicații are acest lucru asupra țării noastre. Acesta a afirmat că că România va deveni un hub de trecere foarte important la nivel european.

Astfel, Ion Cristoiu și Ionuț Cristache au dezbătut subiecte importante în cadrul podcastului Cristache & Cristoiu de luni, 17 octombrie, unul dintre acestea fiind intrarea României în Schengen, decizie ce urmează să fie luată chiar marți, 18 octombrie. Gazetarul a explicat importanța unei astfel de măsuri pentru țara noastră, ce ar urma să devină extrem de importantă prin prisma unui hub de trecere.

Ce crede Ion Cristoiu despre aderarea la Schengen

În contextul călătoriilor, Ion Cristoiu a explicat că în momentul în care intrăm în Schengen se va face vamă la Constanța și apoi TIR-urile vor intra direct în Schengen.

În opinia sa, „În momentul în care noi intrăm în Schengen se face vamă la Constanța. După asta tiruri merg în toată Europa. Problema este că dacă vrei să trimiți ceva în Georgia, Mongolia, SUA sau China, de la Frankfurt trebuie să te duci la Rotterdam, după care trebuie să ocolești. Aici, vin tirurile cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like