În cadrul proiectului TopCourt, Simona Halep devine antrenoare pe o platformă online

În prezent, tenismena Simona Halep, (30 de ani, 20 WTA) a anunțat, printr-o postare pe Instagram, data la care va începe colaborarea cu proiectul TopCourt, jucătoarea din România urmând să devină antrenoare pe o platformă online.

În scrierea sa, „Cursul se lansează marţi 30 noiembrie! Sunt încântată să fiu noul tău antrenor şi să împărtăşesc mai multe despre loviturile mele şi despre felul în care gândesc, atunci când sunt pe teren. Abia aştept să mi te alături!”, a precizat Simona Halep.

Aşadar, tenismena româncă se alătură astfel, unor nume uriașe din tenisul mondial care au acceptat la rândul lor provocarea TopCourt. Este vorba despre fostele jucătoare Chris Evert, Martina Navratilova și Lindsay Davenport, dar și despre tenismeni sau tenismene aflați încă în activitate, precum Venus Williams, Arina Sabalenka, Bianca Andreescu, Iga Swiatek, Alexander Zverev, Nick Kyrgios sau Grigor Dimitrov.

În opinia sa, ”Nu știam la ce să mă aștept înainte să-mi încep orele de antrenorat pe Topcourt. Eram destul de emoționată, de stresată, dar până la urmă s-a dovedit a fi o experiență grozavă”, a spus Simona Halep despre…

Citeste continuarea Aici

You might also like