În această lună, Digi RCS-RDS dă gratis telefoane. Ce trebuie să faci să iei smartphone-uri la 0 lei

Cea mai nouă ofertă de la Digi promite clienților mai multe modele de telefoane gratis. Cei interesaţi pot beneficia de cea mai nouă ofertă a gigantului în telecomunicații, în luna octombrie.

Tot mai mulți români apelează la abonamentele de telefonie mobilă atât prin prisma ofertei din abonament, cât și a faptului că pot achiziționa telefoane la prețuri mai avantajoase. Una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din România, Digi RCS&RDS a venit cu cea mai nouă ofertă în luna octombrie pentru cei care doresc să contracteze un serviciu de voce.

Astfel, Digi întâmpină clienții săi actuali sau cei viitori care doresc să își schimbe telefonul cu cea mai avantajoasă ofertă de pe piață, oferind telefoane gratis. Această ofertă se mulează foarte bine nevoilor persoanelor cu un buget redus, care nu doresc să ofere o sumă prea mare pentru avansul unui telefon mobil nou.

Telefoane gratis în noua ofertă Digi

Concret, oamenii pot apela la oferta companiei Digi România care vine cu telefoane pentru toate buzunarele, unele fiind chiar gratis. Astfel, poți achiziționa în luna octombrie un telefon fără a fi nevoit să achiți un…

Citeste continuarea Aici

You might also like