Iată tot ce trebuie să știi despre gama de pardoseli elicopterizate

Construcțiile trebuie să fie calitative și durabile, iar pardoselile joacă un rol esențial în acest sens.

Pentru un suport stabil pentru utilizarea în siguranță a spațiilor, se recomandă gama de pardoseli elicopterizate: https://pardoseliindustriale.ro/pardoseli-elicopterizate/,  care asigură un aspect estetic deosebit. Condiția de bază este să se utilizeze materialele adecvate, utilaje profesionale și personal bine pregătit pentru punerea în operă. Află mai multe despre avantajele acestei tipologii de pardoseli, despre aplicare și utilizări, dar și despre condițiile de bază pentru rezultate bune.

 

Avantajele unei pardoseli elicopterizate

Cele mai mari avantaje de care poți beneficia, optând pentru pardoseala elicopterizată sunt: aplicarea facilă, ușoară și rapidă, precum și durabilitatea suprafețelor. Posibilitatea de a opta pentru personalizări, precum și rezistența foarte bună la stres mecanic, se înscriu – de asemenea – pe lista celor mai mari avantaje.

Rezistența crescută la stres mecanic, precum și obținerea suprafețelor omogene, continue și perfect netede sunt beneficii de care constructorii țin cont, atunci când aleg aceste tipologii de pardoseli. După doar câteva ore de la turnarea betonului, se folosesc utilaje care îndepărtează orice neregularități existente la nivelul suprafeței turnate. Astfel, suprafața devine nu doar netezită, ci și puternică, fermă.

 

De ce se folosesc betoanele elicopterizate

Aceste tipuri de pardoseli predomină în spațiile cu trafic greu și intens, precum halele industriale și depozitele, dar sunt frecvent întâlnite și în centrele comerciale, parcările auto sau alte tipuri de construcții care necesită suprafețe cu un strat de beton dur, ferm, puternic și rezistent. Ține cont de faptul că o pardoseală cu beton elicopterizat este compusă din stratul de beton, propriu-zis, plus stratul compus din ciment, minerale, cuartz și chiar pigmenți de culoare, pentru un finisaj personalizat. Prin definiție, betoanele elicopterizate din beton sunt concepute pentru a avea o durabilitate extrem de extinsă și o rezistență sporită. Așadar, vor face față – cu brio – utilajelor grele folosite într-o diversitate de domenii.

 

Caracteristicile betonului elicopterizat

Trecem în revistă principalele caracteristici ale betonului elicopterizat, ce merită luate în considerare:

  • duritatea suprafeței, adaptată la traficul greu și intens
  • posibilitățile de finisare estetică, în acord cu activitatea beneficiarului
  • rezistența sporită la forțele de abraziune și de impact
  • punerea în operă într-un timp foarte scurt
  • configurarea ușoară și gradul de uniformitate perfect neted pe toată suprafața
  • nivel foarte bun de izolare fonică și izolare termică
  • posibilitatea de curățare rapidă și costurile reduse pentru întreținere
  • lipsa fisurilor sau a spărturilor care ar putea permite acumularea de murdărie
  • existența soluțiilor profesionale pentru manoperă: materiale și utilaje de nouă generație

Datorită caracteristicilor sale, betoanele elicopterizate sunt frecvent întâlnite în cadrul service-urilor auto, a garajelor și a atelierelor specializate în reparații. De asemenea, se pot observa în spațiile dedicate depozitării industriale și în comerț, precum și în zonele de tranzitare în magazinele alimentare și în mall-uri. Nu lipsesc nici din zonele de acces la sălile de spectacol sau spațiile pentru agrement, din parcările comerciale sau rezidențiale. Sunt o soluție și pentru docurile maritime sau fluviale destinate stocării de mărfuri, dar și pentru rampele pentru descărcarea sau încărcarea mărfurilor din depozite obișnuite.

 

Pardoseliindustriale.ro, experții în pardoseli industriale

Indiferent dacă vrei să optezi pentru betonul elicopterizat sau pentru orice altă tipologie de pardoseli industriale, există companii care îți asigură calitatea ireproșabilă a suprafețelor. Cea mai recomandată este chiar Pardoseliindustriale.ro, o firmă de prestigiu cu o vastă experiență în acest domeniu.

You might also like