Iată în ce situații sunt recomandate modelele de frigider profesional de peste 1.400 de litri!

Pentru un flux alimentar optim în bucătăriile profesionale, sunt necesare echipamente frigorifice de ultimă generație, realizate de producători de top pe plan mondial. Doar în acest fel, patronii și administratorii de restaurante, patiserii, cofetării, unități de catering sau fast-food se pot asigura de faptul că le oferă clienților cea mai bună calitate.

Când este necesar un frigider profesional de capacitate mare?

Este esențial ca, în momentul în care investiți într-un dulap frigorific, să achiziționați modelul care se potrivește în cea mai mare măsură necesităților unității de alimentație publică pe care o dețineți sau o administrați.

Este necesar ca echipamentul să fie capabil să depoziteze toate ingredientele și alimentele de care va fi nevoie în bucătărie. Dacă unele dintre ele nu încap în frigider, se vor strica repede, înaintea expirării termenului de garanție, ceea ce provoacă risipă și pierderi financiare nedorite.

Atunci când calculați spațiul de depozitare de care aveți nevoie, trebuie să aveți în minte perioadele cu un flux maxim de clienți. Atunci apar cele mai mari necesități și atunci este nevoie să…

Citeste continuarea Aici

You might also like