Iata care operatie estetica arata mai bine pe masura ce trece timpul!

Atunci cand vine vorba de operatii estetice, aspectul de care toti viitorii pacienti sunt interesati consta in rezultatul final. Bineinteles, nu toti chirurgii au acelasi punct de pornire, intrucat fiecare persoana are particularitatile ei, asa ca nici rezultatul pe care il obtin nu o sa fie mereu identic, dar se va potrivi corpului si fizionomiei pacientului.

 

Interventia de rinoplastie reprezinta o constanta in domeniul chirurgiei plastice, fiind una din cele mai cautate operatii. Aspectul nasului poate schimba in totalitate chipul unei persoane si de aceea, pentru o infatisare cat mai placuta, procedura de rinoplastie trebuie efectuata cu mare atentie, de un chirurg care are pregatirea necesara.

Rinoplastie – cum se manifesta rezultatele graduale?

Spre deosebire de operatiile estetice care ofera rezultate imediate, la rinoplastie, pacientii vor trebui sa depaseasca perioada de vindecare. Etapa initiala se caracterizeaza prin umflaturi si vanatai, care vor disparea in mai putin de cateva saptamani. De cele mai multe ori, acesta este semnul ca o persoana se poate intoarce la activitatile sale de zi cu zi.

 

Citeste si: Care sunt etapele premergatoare operatiei de…

Citeste continuarea Aici

You might also like