Hamul de motocoasă, o „modă” care nu trece niciodată, printre pasionații de grădinărit!

Tunderea unui spațiu verde este o misiune dificilă, în special atunci când motocoasa pe care o utilizezi nu dispune de foarte multă putere. Din fericire, poți face această sarcină mai ușoară cu ajutorul unui echipament adecvat. Un ham de motocoasă te ajută să manevrezi dispozitivul mai simplu și să devii mai productiv, eliminând din nivelul de efort pe care-l resimți. Iată ce trebuie să știi înainte de a achiziționa unul!

 

Care este rolul acestui produs?

Indiferent cât de mult te preocupă aspectul gazonului din curte, motocoasa pe care o utilizezi nu poate face mereu față buruienilor. Din același motiv, durează mai mult decât ai planificat inițial până duci lucrurile la capăt.

Un avantaj al unui ham motocoasa constă în faptul că îți oferă un nivel mai ridicat de confort și îți permite să treci printr-un astfel de moment fără foarte multe neplăceri. Presiunea de pe șolduri este redusă, formându-se un echilibru la nivelul umerilor. În plus, nu mai există riscul ca unealta să-ți cadă pe pământ sau să te trezești cu ea defectă.

 

Ce trebuie să știi înainte de achiziție?

În clipă în care decizi să cumperi un ham motocoasa, poți afirma faptul că ai făcut o investiție bună pentru grădină. Pe de altă parte, este important să reții faptul că nu există un astfel de produs universal. În schimb, alegerea sa are loc în funcție de modelul uneltei cu care lucrezi.

O motocoasă obișnuită poate fi utilizată împreună cu un ham de plastic simplu. Acesta permite pielii să respire și poate fi folosit pentru intervale lungi de timp. Dacă îți dorești să ai parte de cât mai multă calitate, orientează-te spre un model cu mai multe bretele. Acesta trebuie să fie ușor, pentru a preveni forța exercitată asupra mușchilor.

Suportul de pe spate și apărătorile îți permit să te bucuri de o experiență plăcută de fiecare dată. Cele mai multe modele de hamuri nu au însă caracteristici deosebite. Prin urmare, prețul diferă în funcție de fiecare magazin în parte. Evită achiziționarea produselor second-hand, deoarece acestea s-ar putea să aibă defecte ascunse și nu mai sunt la fel de eficiente precum în prima zi. Optează pentru un magazin online, unde livrarea să aibă loc în 24-48 de ore la fiecare comandă.

Cât costă un ham de motocoasă?

Prețul pentru aceste accesorii începe de la 23 de lei, fiind regăsite în diverse modele și configurații. Spre exemplu, un set portocaliu costă 30 de lei, în timp ce unul negru este disponibil de la 45 de lei. Acestea pot fi ajustate în funcție de fiecare utilizator, astfel încât sesiunile de lucru să devină mai plăcute.

 

În cazul în care îți dorești să efectuezi o comandă mai mare, beneficiezi de o reducere de 30%. Astfel, vei plăti, pentru un set de ham motocoasa format din 4 piese, doar 80 lei, în loc de 120 lei. Dacă te gândești că ai nevoie de mai multă siguranță, poți achiziționa separat și alte echipamente de protecție. Spre exemplu, ai posibilitatea de a alege ochelari sau căști antifonice. Aceste produse te ajută să te bucuri mai mult de motocoasă și să cureți gazonul într-un mod eficient.

 

You might also like