Guvernul condus de Nicolae Ciucă are în plan construirea unui nou aeroport în România

În viitor, România ar putea avea un nou aeroprt, conform programului de guvernare al coaliţiei PNL-PSD-UDMR, pentru perioada 2021 – 2024, depus, marţi, la Parlament.

Mai exact, Guvernul condus de Nicolae Ciucă are în plan eficientizarea companiei TAROM, dar și continuarea procesului de modernizare a infrastructurii aeroportuare din România.

În contextul teritorial, executivul își mai dorește și elaborarea unui studiu de oportunitate privind dezvoltarea în cooperare cu autorităţile locale a unui aeroport în zona Brăila – Galaţi, acest lucru fiind printre principalele obiective pentru perioada 2021-2024 aferente sectorului aerian.

Astfel, „Abordarea în sectorul aviaţiei va porni de la faptul că este unul dintre cele mai afectate de criza generată de răspândirea noului coronavirus, prin reducerea semnificativă, la nivel european, a traficului aerian comparativ cu perioada anterioară crizei sanitare”, se menţionează în document.

Totodată guvernul și-a fixat deja pe termen scurt şi mediu principalele obiective referitoare la situația TAROM pentru perioada 2021 – 2024. Astfel, se dorește eficientizarea companiei TAROM, prin selectarea…

Citeste continuarea Aici

You might also like