Gigi Becali a argumentat că viața publică nu este utilă pentru el și nu dorește să supere pe nimeni

Omul de afaceri, Gigi Becali a susținut într-o declarație făcută recent că se va retrage definitiv din discuțiile cu presa. Acesta a argumentat că viața publică nu este utilă pentru el și nu dorește să supere pe nimeni.

Gigi Becali se retrage definitiv din viaţa publică

Așadar, latifundiarul a subliniat că vrea să se retragă din viața publică deoarece nu îl ajută cu nimic. Becali argumentează că nu va mai supura pe nimeni, în cazul în care se abține din declarații.

În opinia sa, „Am zis să mă retrag din mass-media, dar colegul dumneavoastră m-a rugat insistent. Am zis că dacă vreau să mă retrag de la televizor, cum aș putea să intru și la radio, dar totuși am zis ca să fie pentru ultima dată ca să nu vă refuz. Vreau să mă retrag pentru că nu-mi folosește la nimic viața publică.

La ce îmi folosește? Ce vorbesc bine, este în regulă pentru că îi place lui Dumnezeu, însă poți să vorbești și ceva rău, și este în dreptul meu la cele rele și nu vreau să mai fac la cele rele. Eu o să critic, o să judec, o să jignesc, o să supăr pe cineva, atunci dacă nu vorbesc, cu siguranță nu mai supăr pe nimeni”, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like