Gabriela Firea: Măsuri ce vin în ajutorul femeilor care au peste 55 de ani și nu reușesc să se mai angajeze

Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a anunțat că are în plan măsuri ce vin în ajutorul femeilor care au peste 55 de ani și nu reușesc să se mai angajeze.

Concret, ministrul Familiei, vrea să instituie, prin ministerul pe care îl conduce, măsuri pentru sprijinirea acestor femei care în prezent nu reușesc să se mai angajeze, datorită vârstei.

În opinia sa, „Pregătim la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse măsuri pentru sprijinirea femeilor care au peste 55 de ani și nu reușesc să se mai angajeze. Gândim facilități pentru companiile care vor fi deschise să angajeze femei încă active și cu dorință de muncă.”, a precizat Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Gabriela Firea: Ideea că femeile nu pot fi lideri este învechită

În contextul social, Gabriela Firea a vorbit și despre subiectele principale de discuție de la dezbaterea femeilor social democrate „Rolul femeii în familie și societate”.

În afirmaţiile sale, „Femeile sunt puternice, remarcabile și multe dintre ele excelează în domeniile în care activează. Ideea că femeile sunt bune…

Citeste continuarea Aici

You might also like