Facebook a anunțat introducerea funcțiilor „show more” și „show less” sub postări

Compania Meta a anunțat noi actualizări ale platformei Facebook! Au fost introduse opțiunile „arată mai mult” și „arată mai puțin”. Acestea vor apărea sub postările prietenilor și conținutului recomandat.

Concret, compania a anunțat lansare unor actualizări ale feed-ului platformei Facebook care va pune la dispoziția utilizatorilor modalități suplimentare de a alege ce tip de conținut vor să vadă. Facebook va dispune de comenzile „arată mai mult” și „arată mai puțin”.

Comenzile „show more” and „show less” vor începe să apară sub postările de la prieteni și la conținutul recomandat de platformă în fluxurile de știri ale utilizatorilor, a anunțat compania Meta.

„Show more” și „show less” vor apărea sub postările din feed și în meniul „cu trei puncte”

În viitor, alegerea acestor opțiuni va crește sau, dimpotrivă, va reduce temporar modul în care este clasificat conținutul similar, ajungând astfel un feed mai bine pus la punct cu conținutul pe care utilizatorii dorescsă să-l vadă, astfel încât să petreacă cât mai mult timp pe platformă. Comenzile „Show more” și „show less” vor apărea…

Citeste continuarea Aici

You might also like