După recensământul din acest an, recenzorii nu și-au primit banii nici acum

Pentru o persoană care a ales să devină recenzor, în prezent aceştea dezvăluie detalii surprinzătoare despre problemele cu care se confruntă în momentul de față. Dacă au decis să ajute la Recensământul Populației și Locuințelor, un caz este că deoarece devenise șomeră și avea mare nevoie de bani.

În cazul său,  aceasta și-a luat angajamentul de a lucra în condiții grele timp de mai multe săptămâni, crezând că poate câștiga până la 9.000 de lei. În momentul de față regretă decizia, întrucât nu știe nici câți bani va lua, nici când va fi plătită.

În afirmaţiile sale, „Eram în șomaj și voiam să fac bani, că nu mă mai ajungeam. Am aflat de la o prietenă că se caută recenzori așa că imediat mi s-a aprins beculețul și m-am dus să mă interesez cum să mă înscriu. În final, am reușit să intru în echipa recenzorilor. Eu veneam dintr-o firmă care se ocupa cu sondarea cetățenilor, așa că mi-a fost relativ ușor să completez chestionare”, a povestit aceasta pentru hotnews.ro, sub protecția anonimatului.

Realiza între 12 și 20 de chestionare pe zi

În contextul activităţii, aceasta făcea între 12 și…

Citeste continuarea Aici

You might also like