Dupa ce a castigat Top Model of the World România 2022 a sarit in gol de la 3000 de metri

Ioana Hotăran are 18 ani si la activ mai multe concursuri de frumusețe. De curând a câștigat titlul „Top model of the world România 2022” și e imaginea unui brand de cosmetice. “Inima mea este plină de bucurie și mândrie, abia aștept să reprezint România la acest concurs de frumusețe“, spunea tânăra miss.

Ioana Hotăran

Frumoasa aradeancă studiază la liceul de informatică din Arad și e fascinată de vorbitul în public – public speaker, ea fiind și infuencer de succes în industria fashion. Ioana cochetează și cu televiziunea într-un proiect de suflet alături de cunoscutul coregraf Florin Mariș cel care recent asigură baletul emisiunii „Drag de România mea” d ela TVR 2, prezentator fiind binecunoscutul Paul Surugiu Fuego.

Ioana Hotăran

Contrar aparențelor Ioana este fascinată de sporturile extreme. De curând a avut curajul și a sărit cu parașuta de la 3000 de metri, practică bungee-jumping conduce motociclete, mașini de tonaj mare și renunță cu ușurință la tocuri și rochii cu paiete atunci când se oferă voluntară în ajutorarea oamenilor năpăstuiți. Iubește enorm animalele în special cei doi papagali Ioho și Bella. Rochia…

Citeste continuarea Aici

You might also like