Dulapul metalic pentru obiecte de curățenie, o soluție… igienică pentru casa ta!

Curățenia este obligatorie în orice spațiu în care îți desfășori activitatea și în special acolo unde locuiești. De la mediul exterior până la cel interior, curățarea periodică este soluția cea mai sigură pentru a ține la distanță microbii și bolile răspândite de aceștia. Un dulap metalic în care să păstrezi la un loc toate echipamentele folosite la igienizarea unor perimetre este ideal pentru casa ta. Vei avea astfel la îndemână toate produsele de curățenie, într-un mod cât mai organizat.

Indiferent de suprafața în care locuiești, întreținerea unui aer proaspăt contribuie enorm la starea ta de sănătate și buna dispoziție. Încăperile îmbâcsite, îngrijite doar sporadic, favorizează declanșarea alergiilor, a astmului, iritațiilor și disconfortul general.

 

Parcă nici energia nu mai circulă liber într-un asemenea mediu, ducând la blocaje de inspirație, motivație și succes. Deseori vei observa că, în spațiile întreținute necorespunzător, există un grad ridicat de apatie și stare bolnăvicioasă. Ori de câte ori vrei să aduci un vibe bun casei tale, fă un pic de curățenie și vei observa cum atmosfera se va schimba instantaneu.

 

Organizează perfect obiectele de curățenie

Un dulap metalic te va ajuta să oferi un loc sigur tuturor produselor chimice și echipamentelor sau ustensilelor utilizate la curățenie. Nu vei mai sta cu ele împrăștiate prin toată casa, nu vei mai avea baia ticsită de tot felul de detergenți, aspiratorul nu va mai ocupa debaraua, balconul sau mai rău, camera în care îți petreci timpul.

Cu un dulap, rezolvi rapid toate aceste inconveniente. Compartimentarea generoasă oferă spațiu suficient pentru tot ce ține de curățenie. Mopul, găleata, mătura, detartrantul, dezinfectanții, balsamurile, lavetele, bureții și tot ce mai folosești la curățenia casnică vor avea un loc rezervat într-un dulap metalic modern, cu aspect plăcut și lungimi între  50 cm – 1m și lățimi între 40 – 50 cm. Înălțimile variază, de asemenea, între 1.80 m și 1.92 m. Culorile sunt foarte ofertante, de la cele mai vesele la cele mai sobre, putând opta pentru roșu, galben, albastru, portocaliu, verde, crem, gri, maro, negru sau argintiu.

Îl vei putea amplasa cu ușurință fără să afecteze schema cromatică a spațiului în care tocmai i-ai găsit un locșor. Prevăzute cu 3 sau 4 polițe reglabile pe înălțime, îți permit ajustarea dimensiunilor pentru a ocupa perfect interiorul dulapului. Piciorușele reglabile pe înălțime permit curățarea spațiului și sub dulap, împiedicând depozitarea murdăriei pe conturul sau în spatele acestuia.

Protejează-ți copiii și animăluțele de companie

Atunci când în casă locuiesc și copii, depozitarea produselor de curățenie într-un spațiu închis cu cheia este esențială pentru siguranța lor. Curiozitatea micuților și plăcerea de a cotrobăi printre lucrurile adulților este deja binecunoscută. De aceea, un dulap metalic te poate salva de la multe griji legate de ingerarea unor substanțe toxice, accidentarea sau lovirea copiilor.

Dulapul va fi închis cu cheia, nepermițând piticoților să aibă acces la obiectele din interior. De asemenea, și siguranța prietenilor patrupezi va fi asigurată de acest mobilier metalic. Nici aceștia nu vor mai putea să își bage nasul prin toate pungile și recipientele cu chimicale.

 

Investește într-un dulap metalic și scapă de grija depozitării produșilor chimici folosiți frecvent la curățenie. Organizează optim spațiul locuibil, fără a te mai împiedica la tot pasul de ustensilele utilizate la igienizare și fără a lăsa la îndemâna micuților substanțe ce le pot dăuna. Pune toate obiectele sanitare într-un singur loc și închide dulapul cu cheia, pentru a împiedica accesul nedorit.

You might also like