Dronele vor transporta marfă pe calea aerului

În curând, dronele ar putea fi utilizate în cadrul lanțului logistic. Marfa va putea fi transporată pe calea aerului, datorită noilor tehnologii dezvoltate de cele mai puternice companii în acest domeniu.

O dronă grea a producătorului german de taxiuri aeriene Volocopter a zburat recent, în premieră în public, la Hamburg, potrivit Hotnews.

Dronele pot stopa definitiv criza de aprovizionare globală

Zborul a fost, de fapt, un test cu o durată de aproximativ trei minute. S-a desfăşurat în zona portuară a oraşului din nordul Germaniei, în contextul Congresului Mondial al Sistemelor Inteligente de Transport (ITS) din această săptămână.

Astfel, DB Schenker s-a alăturat Volocopter anul trecut ca investitor, pentru a aduce pe piaţă drona pentru transportul de mărfuri.

Pentru simularea logistică, drona electrică, dotată cu o cutie de transport, a fost încărcată cu marfă care a fost trimisă pe calea aerului către destinaţie, unde a fost descărcată şi transferată pe o bicicletă cargo DB Schenker.

Acest zbor de testare reprezintă dovada poziţiei de lider a companiei Volocopter în domeniul mobilităţii urbane aeriene (Urban Air Mobility –…

Citeste continuarea Aici

You might also like