Deși se vorbește despre majorarea pensiilor și a alocațiilor, acest lucru nu scrie în niciun document

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, deputatul PSD Marius Budăi vorbește despre situația pensiilor și a alocațiilor din România. Mai exact, acesta a afirmat că deși Raluca Turcan anunță mărirea cu 20% a alocaţiilor şi cu 6% a pensiilor, în programul de guvernare al PNL nu scrie nicăieri acest lucru.

În plus, social democratul a mai subliniat faptul că până în prezent liberalii nu au respectat legile în vigoare şi anume cea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii şi creşterea cu 40% a punctului de pensie.

Astfel, „Încă ministru (interimar) al Muncii, Raluca Turcan se laudă cu o mărire de 20% a alocaţiilor şi de 6% a pensiilor! Dar în Programul de Guvernare al PNL nu scrie aşa ceva! Păi cine să vă mai creadă, doamna Turcan, când dvs. nu aţi respectat nici măcar legile existente, care prevăd dublarea alocaţiilor şi creşterea cu 40% a punctului de pensie!? Nu aţi respectat nici măcar propriile ordonanţe, care prevedeau dublarea, în tranşe, a alocaţiilor copiilor!”, a scris social democratul.

În contextul politico-social, el susține că nu înțelege cum actualul Guvern continuă să promite mai multe…

Citeste continuarea Aici

You might also like