Da viata tinutelor tomnatice cu o esarfa potrivita de la Pami

Indiferent ca iubesc bumbacul sau materialul de tip silk touch, o esarfa cu stil se va potrivi oricand unei tinute inspirate de toamna. Sezonul rece incepe sa isi faca tot mai simtita prezenta, zilele mai calduroase de toamna palind cu fiecare zi ce trece. Cuprinsi de melancolia specifica acestei perioade, multi dintre noi uita ca un strop de culoare si viata ne poate oricand schimba starea de dispozitie.

Despre impactul tonurilor si nuantelor deosebite din paletarul de toamna nici nu trebuie sa mai amintim! Anumite culori ne induc o stare minunata, ne redau pofta de viata chiar si in cele mai mohorate zile ale acestui anotimp. Chiar daca ai o garderoba mai simpla, respectiv alcatuita din piese vestimentare clasice, ce se incadreaza intr-o moda actuala, dar fara viata, poti oricand afisa outfit-uri pline de energie si viata, printr-un simplu accesoriu adaugat acestora: esarfa!

Esarfe de la Pami, pentru tinute de toamna colorate

Iata deci ca nu e cazul sa cheltui sume exorbitante sau sa faci eforturi supraomenesti pentru a arata chic si plina de viata in acest anotimp. De fapt lucrurile sunt mult mai simple decat se asteapta oricine. Nu subestima impactul pe care o esarfa bine…

Citeste continuarea Aici

You might also like