Cum să te prezinți la o întâlnire de afaceri: 6 accesorii must-have

O întâlnire de afaceri poate avea un potențial imens, mai ales dacă știi cum să te prezinți. Chiar dacă aparențele nu sunt cele mai importante când vine vorba de business, ele pot face interlocutorul să fie mai deschis la conversație și mai interesat de propunerile tale.

De aceea, un outfit potrivit, îngrijit și accesorizat corect, te va ajuta întotdeauna să ai o imagine mai bună și mai mult succes.

Iată câteva accesorii esențiale pe care să le ai cu tine la o întâlnire de afaceri, dacă vrei ca aceasta să fie productivă și să-ți aducă beneficii maxime!

1. Geanta sau husa pentru laptop

Majoritatea meetingurilor oficiale implică și laptopuri. Multe persoane scot laptopul direct din geantă sau dintr-un rucsac sport și nu folosesc o husă specială, curată și îngrijită. Ele neglijează acest detaliu, însă el este foarte des observat de către interlocutor.

O husă elegantă de laptop, neagră sau într-o nuanță neutră, din piele ecologică sau alt material fin, va face o impresie foarte bună și te va ajută să ai un aspect îngrijit și profesional, per total.

2. Agenda și instrumentele de scris

Orice întâlnire productivă se lasă…

Citeste continuarea Aici

You might also like