Cum arată noua uniformă a stwardeselor?

În Ucraina, o companie aeriană a înlocuit tocurile şi fustele creion ale stewardeselor cu ţinute lejere. Decizia a fost apreciată de personalul de zbor, care a susținut că, în caz de aterizare forțată sau de evacuare, nici nu ar fi putut să se miște în uniformele de până acum.

Astfel, noua uniformă SkyUp pentru persoane de sex feminin include un costum portocaliu lejer cu pantaloni şi eşarfă de mătase, realizate de mărci ucrainiene, şi pantofi sport albi.

Cămăşile urmează să fie înlocuite cu tricouri albe.

În opinia sa, „Pantofii cu toc arată frumos, nu contest, dar picioarele au de suferit şi se umflă până la încheierea zborului. Pantofii sport sunt foarte frumoşi”, a declarat pentru Reuters Alexandrina Denysenko, o însoţitoare de zbor cu şapte ani experienţă.

„Dacă, Doamne fereşte, un echipaj trebuie să efectueze o aterizare în apă şi o evacuare, tocurile pot deteriora scara şi nu ar fi foarte confortabil să înoţi în fustă”, a spus ea.

Compania a declarat că a analizat istoria uniformelor însoţitorilor de zbor şi a luat decizia de a renunţa la elementele descrise drept „conservatoare” din ţinuta personalului.

În…

Citeste continuarea Aici

You might also like