Cum arată casa în care locuiește miliardarul Elon Musk

Elon Musk știe să facă afaceri, iar acest lucru i-a adus și titlul de cel mai bogat om al planetei, cu o avere evaluată la începutul lunii trecute la peste 335 de miliarde de dolari.

De aceeia cei mai mulți oameni se întreabă cum trăiește un om care deține un asemenea imperiu financiar.

Însă, dacă ți-ai imaginat că Musk locuiește într-o vilă de lux, ai greși teribil. În ultimul an, CEO-ul Tesla și SpaceX a vândut sau a scos la vânzare toate proprietățile imobiliare în valoare de 114 milioane de dolari. Acum locuiește în Texas, într-o casă mică, de 47 de metri pătrați, în valoare de 50.000 de dolari, adică mai ieftină decât un apartament cu aceeași suprafață la marginea Bucureștiului.

De ce a ales această variantă? Se pare că Elon Musk și-a dorit să fie cât mai aproape de colegii săi de muncă, astfel că a închiriat o locuință modulară pe care a transportat-o chiar la sediul companiei sale de explorare spațială SpaceX.

În opinia sa, „Casa mea principală este una de aproximativ 50.000 de dolari, în Boca Chica/ Starbase, pe care am închiriat-o. Dar este minunată”, a scris Musk pe contul său de Twitter.

Căsuța e,…

Citeste continuarea Aici

You might also like