Companiile Google şi Microsoft pot avea unele oportunităţi investind în schimbările climatice

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume, nu are nevoie să facă bani investind în schimbările climatice. Dar pentru cei care caută să se îmbogățească, Gates vede o mulțime de oportunități. Într-un interviu în cadrul summit-ului online SOSV Climate Tech, omul de afaceri a spus că investitorii avea randamente la fel de bune investind în companii implicate în protejarea mediului înconjurător ca marile business-uri de tehnologie: Google, Microsoft, scrie  CNBC.

 „Vor fi cel puțin 10 business-uri comparabile cu Tesla”

 

În viziunea sa, compania de mașini electrice condusă de Elon Musk și-a dublat valoarea în ultimul an și a crescut cu peste 2.000% în ultimii cinci ani. El prezice că aceste business-uri vor putea ajunge următoarele Microsoft, Google sau Amazon.

Din punct de vedere al companiilor, Bill Gates a co-fondat Microsoft în anul 1975, în timp ce Amazon și Google au fost lansate în anii 1990, când internetul a prins aripi. Acum sunt trei dintre cele mai valoroase patru companii din Statele Unite. În prezent, averea sa este estimată la 134,3 miliarde dolari, potrivit Forbes.

În ultima perioadă, Gates investește…

Citeste continuarea Aici

You might also like