Cercetări la frontieră după ce o minoră a încercat să iasă din ţară cu un act fals

Poliţiştii de frontieră din Giurgiu fac verificări după ce o minoră, în vârstă de 16 ani, din judeţul Dolj, a fost descoperită la PTF Giurgiu în timp ce încerca să plece din ţară, pentru a ajunge în Olanda, fără acordul părinţilor, împreună cu un tânăr de 21 de ani din acelaşi judeţ.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a ieşi din România un cetăţean român, în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare. Şoferul era însoţit de alte două persoane, cetăţeni români. Cu ocazia formalităţilor specifice, unul dintre pasageri, o tânără, cetăţean român, a prezentat la control o carte de identitate română. Poliţiştii de frontieră au constatat că existau diferenţe de fizionomie între fotografia aplicată în document şi tânăra prezentă în punct, actul de identitate aparţinând de fapt altei persoane”, se precizează într-un comunicat de presă emis joi 5 august de ITPF Giurgiu.

După verificări a fost stabilită identitatea reală a tinerei, aceasta este cetăţean român în vârstă de 16 ani, din judeţul Dolj, care nu avea acordul părinţilor pentru a călători în…

Citeste continuarea Aici

You might also like