Centru de Consiliere Vocațională pentru pasionații de industria înfrumusețării, este inaugurat de PADIR

În România, în luna octombrie, Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România (PADIR) inaugurează Centru de Consiliere Vocațională pentru tinerii pasionați de arta înfrumusețării.

În acest sens, PADIR va organiza în școlile și liceele din România, întâlniri cu cei care își doresc o carieră în industria înfrumusețării cu scopul de a redirecționa tinerii către consiliere specializată în domeniul de interes și îi va pregăti pentru următoarele etape din formarea lor profesională.

Astfel, fie că este prima dată când iau contact cu acest domeniu, fie că au deja experiență, dar nu dețin vreo certificare în acest sens, au acum posibilitatea să primească ajutorul de care au nevoie.

În opinia sa, ,,Am fondat PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, organizație patronală ce are ca scop principal promovarea și apărarea drepturilor economice, juridice, sociale și culturale ale antreprenorilor care activează în industria înfrumusețării, pentru că am simțit nevoia unei voci unitare care să fie concentrată pe această industrie. Înființarea acestui centru…

Citeste continuarea Aici

You might also like