Cele mai bune țesături pentru a face perdele și draperii personalizate

Atunci când mergem într-un hotel de lux sau într-o casă bine mobilată, ochii noștri zăbovesc invariabil asupra perdelelor și draperiilor de acolo. De obicei, perdelele și draperiile vor fi cele mai bogate țesături din cameră.

 

Toată lumea acordă multă atenție și considerație atunci când se decide asupra unor materiale textile pentru perdele și draperii – este o achiziție costisitoare, fie că o faceți dumneavoastră, fie că o comandați; o decizie care trebuie luată cu gândire și deliberare.

 

Textura țesăturii, transparența, modul în care cade și se încrețește sunt toate considerente importante atunci când alegeți cea mai bună țesătură pentru perdelele pentru casa dvs.

 

Iată o listă cu cele mai bune materiale textile folosite de obicei ca material pentru perdele.

 

De obicei, perdelele și draperiile au două straturi – cel exterior, numite draperii Blackout, care blochează toată lumina care intră în cameră și un strat interior care oferă doar suficientă intimitate sau deloc, un strat transparent. Dacă nu vă doriți acest tip de lux de impermeabilitate la lumină, puteți opta doar pentru materiale textile cu un singur…

Citeste continuarea Aici

You might also like