Ce solutie sa alegi pentru acoperisul tau: tigla metalica faltuita, tabla faltuita sau tabla cutata?

Astazi, ai la dispozitie o gama larga de optiuni pentru acoperirea unei constructii. Poti opta atat pentru tigla metalica faltuita, cat si pentru tabla cutata sau tabla dublu faltuita, in functie de tipul de cladire, dar si de necesitati. Toate solutiile pentru acoperire vin la pachet cu avantaje, dar unele ies mai mult in evidenta decat altele si sunt recomandate de constructuri, designeri sau arhitecti. Inca din stadiul de plan, acoperisul trebuie privit ca una dintre cele mai importante etape ale constructiei.

Te felicitam ca vrei sa te informezi, astfel incat sa asiguri si protectia, si rezistenta, si durabilitatea, dar si aspectul estetic placut al locuintei tale. Beneficiile unui acoperis metalic, indiferent de categoria sa, sunt demne de luat in calcul. Afla totul despre tigla metalica faltuita.

 

Ce trebuie sa stii despre tigla metalica: avantaje si dezavantaje

Una dintre cele mai utilizate solutii pentru conceperea acoperisurilor, tigla metalica este o optiune buna. Se confectioneaza din otel zincat la cald si se inveleste cu un strat elastic, rezistent la intemperii, ce asigura un nivel optim de protectie anticoroziva. Se spune ca tigla metalica garanteaza un nivel bun de etanseizare si ca se intretine usor. Totusi, necesita o inspectie periodica, astfel incat sa nu eziste mici probleme ce pot deveni daune. Din punct de vedere estetic, exista suficient de multe optiuni pe piata, din care poti alege. Specialistii atrag atentia, insa, ca nu ofera acelasi grad de termorezistenta precum tigla ceramica. De asemenea, are o durata de viata de aproximativ 20 – 30 de ani, si se decoloreaza destul de rapid, spre deosebire de alte tipuri de invelitori, cum a fi tabla dublu faltuita. Nu uita ca necesita izolatii suplimentare.

 

Ce trebuie sa stii despre tabla cutata: de ce sa colaborezi cu personal calificat pentru montaj

Acoperisurile concepute din tabla cutata sunt la fel de populare in randul constructiilor noi. Tabla se poate realiza dintr-o gama variata de metale si are o speranta buna de viata. De cele mai multe ori, suprafata acoperisului reflecta caldura, reducand astfel costurile de racire in climatul fierbinte din timpul verilor toride. Daca este corect instalat, acoperisul conceput din tabla cutata nu va permite riscul scurgerilor sau al infiltratiilor. Trebuie sa tii cont, insa, ca in timpul furtunilor acoperisul din tabla cutata va fi unul zgomotos, un dezavantaj pe care nu ai cum sa il combati in timpul instalarii. Este imperios necesar sa apelezi la personal calificat, cu experienta, ce iti poate garanta toate avantajele inca din timpul montajului. In caz contrar, lista dezavantajelor va fi mult mai lunga decat cea a avantajelor, existand multe riscuri.

 

Ce trebuie sa stii despre tabla dublu faltuita: cea mai recomandata solutie de la ora actuala

Tabla dublu faltuita este extrem de maleabila si vine la pachet cu multiple avantaje. Trebuie sa stii ca are un pret accesibil si se poate monta intr-o mare varietate de scenarii, indiferent de anotimp si indiferent de forma si constructia vizata. Aspectul estetic pe care il confera este unul deosebit, are o rezistenta si o durabilitate buna, si bifeaza cu succes toate criteriile de la capitolul functionalitate. Mai mult decat atat, vine la pachet cu un sistem inovativ de montaj, ce asigura o buna fixare, in lipsa marilor eforturi. Merita!

 

Colaboreaza cu Acopero.ro pentru montaj tabla faltuita la un pret bun

Cauti servicii de montaj tabla faltuita la pret bun? Colaboreaza cu Acopero si vei avea cele mai multe beneficii. Profita de cel mai bun raport dintre calitate si pret si bucura-te de profesionalismul echipei.

You might also like