Ce NU trebuie sa lipsească dintr-un cabinet stomatologic: sfaturi de amenajare

Amenajarea unui cabinet stomatologic își are aportul său în experiența totală pe care o au pacienții. Motivele sunt mai mult decât evidente – atmosfera îi liniștește pe pacienții care se tem de intervenția pe care trebuie să o facă, dar în același timp un cabinet cu un aspect plăcut poate să atragă clienți noi. Iată ce NU trebuie să lipsească dintr-un cabinet stomatologic și câteva sfaturi de amenajare:

 

O sală de așteptare plăcută

Prima interacțiune pe care o au pacienții cu clinica are loc în sala de așteptare. Aici, unii dintre ei trebuie să petreacă puțin timp înainte de o intervenție, iar în acest timp trebuie să fie unul plăcut.

Coloristica sălii de așteptare poate să inducă o stare de liniște, iar aici nuanțele de albastru sunt cea mai bună alegere. Desigur, la diferitele tonuri de albastru este foarte important să adaugi și o ușoară notă caldă, pentru a te asigura că nu ai creat un mediu rece.

Tot la acest punct, mobilierul are o importanță majoră, ca în orice subiect legat de design interior. Scaunele trebuie să fie comode, și ideal ar fi să creezi zone separate pentru pacienți. Dacă nu îi poți…

Citeste continuarea Aici

You might also like