Ce destinații să alegi pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă alături de familie

Sarbatorile de iarna sunt intotdeauna despre timp de calitate petrecut alaturi de familie, despre momente unice alaturi de cei dragi si, de cele mai multe ori, despre destinatii de vis. Deja te-ai transpus intr-un peisaj de vis cu sanii trase de cai, poienite acoperite de zapada si mese pline de bucate delicioase? Ei bine, afla ca iti poti transforma visul in realitate daca alegi sa iti petreci sarbatorile in cele mai frumoase destinatii din Romania!

Citeste articolul in continuare si descopera care sunt destinatiile din Romania potrivite pentru petrecerea sarbatorilor de iarna! In cazul in care nu dispui de un autoturism propriu pentru a te deplasa, afla ca poti inchiria o masina la pret avantajos, din flota WLC Rent A Car. 

Brasov – destinatia perfecta pentru iubitorii sporturilor de iarna

Daca te numeri printre iubitorii sporturilor de iarna, dar in acelasi timp nu iti doresti sa neglijezi nici traditiile, Brasov este solutia ideala. Locatia nu doar ca iti ofera posibilitatea de a ajunge rapid pe cele mai renumite partii de schi din Romania (Poiana Brasov, Predeal, Busteni), ci reuseste sa iti ofere experiente specifice sarbatorilor de iarna, inspirate din traditiile…

Citeste continuarea Aici

You might also like