Ce cizme sunt la modă toamna asta: 5 modele chic pentru femei

Toamna este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri și îți permite să combini armonios articolele vestimentare din garderobă. Pentru că vorbim despre venirea sezonului rece, este indicat să renunți la piesele subțiri, pe care să le înlocuiești cu cele călduroase.

 

În afară de paltoane, pulovere și rochii tricotate, ai nevoie și de încălțări comode și la fel de potrivite pentru vremea de afară. Nu știi ce modele de cizme să introduci în garderobă? Descoperă cizmele la modă în toamna asta, din rândurile de mai jos.

 

Cizme peste genunchi

Primele modele de cizme chic pe care merită să le ai pentru toamnă sunt cele peste genunchi. Deși ai crede că nu mai sunt la modă, cizmele peste genunchi sunt actuale și pot fi integrate în numeroase ținute moderne.

De pildă, dacă ai nevoie de o ținută potrivită pentru o ieșire în oraș, combină cizmele peste genunchi cu o rochie midi cambrată, în aceeași nuanță. Adaugă un palton și ești pregătită de plecare. Cizmele peste genunchi pot fi purtate și cu o rochie tip pulover, călduroasă și versatilă.

Îți dorești un look provocator? Combină cizmele peste genunchi cu fustă scurtă…

Citeste continuarea Aici

You might also like