Cauți să achiziționezi o pergolă bioclimatică? Iată ce tehnologii și sisteme de control SMART poți integra!

O pergolă bioclimatică este un refugiu pentru toate anotimpurile. Crește, cu ușurință, nivelul de confort al oricărei case, mai ales dacă se optează pentru tehnologii și sisteme de control de ultimă generație. Îmbină funcționalitatea pergolei tradiționale cu dotări ultra-moderne și te vei bucura de și mai multe avantaje.

 

Opțiunile SMART includ tehnologii noi și sisteme automatizate, ce îți vor permite controlul și ajustarea caracteristicilor pergolei, în funcție de condițiile de mediu. Sezonorii meteo, sistemul automatizat de umbrire și de iluminare, controlul prin aplicații mobile și funcțiile de control vocal se numără printre cele mai solicitate extra-dotări ale pergolelor. Iată mai multe informații despre o pergola bioclimatica: https://www.soraltechnik.ro/categorie-produs/protectie-solara/pergola-bioclimatica/!

 

Pergola bioclimatica – Senzorii meteorologici

 

În categoria „senzori meteorologici” se numără: senzorii de vânt, senzorii de ploaie, senzorii de lumină solară, dar și senzorii de presiune atmosferică, de umbră și de temperatura a apei. Aceste dispozitive monitorizează starea vremii și colectează date în timp real pentru a automatiza pergole bioclimatică.

 

Pe scurt, în funcție de senzori, pergola se va adapta la schimbările vremii și îți va asigura protecția și confortul necesar. De exemplu, dacă vântul este prea puternic, senzorul care captează viteza și direcția acestuia, va da comanda de a închide pergola, respectiv de a ajusta poziția lamelelor, astfel încât să îți minimizeze expunerea la vânt. Același mecanism se aplică și la ploaie, lumină solară, presiune atmosferică și așa mai departe.

 

Iluminarea inteligentă

 

Iluminatul pegolei poate fi dus la un cu totul alt nivel, dacă se utilizează tehnologii și sisteme de control de ultimă generație. Majoritatea sistemelor vin la pachet cu aplicații mobile proprii sau se pot integra în sistemele de control Smart Home, cum ar fi Google Asisstant.

 

Ai posibilitatea să programezi iluminatul în funcție de intervalele orare și anotimpuri. Dacă optezi pentru benzi LED montate sub lamelele pergolei, te vei bucura de iluminat ambiental și vei crea un spațiu pentru relaxare, fără investiții extra. O altă idee este să optezi pentru iluminatul focalizat: folosind spoturi sau becuri inteligente, poți să iluminezi doar anumite zone specifice, cum ar fi zona de luat masa. Îți crești și mai mult nivelul de confort dacă activezi funcțiile de control vocal. Merită!

 

Sisteme de securitate

 

Se recomandă să optezi pentru sisteme de securitate SMART, atunci când investești într-o pergolă dotată cu ultimele tehnologii. Îți vei proteja spațiul exterior fără prea mult efort, dacă optezi pentru senzori de mișcare, control de la distanță a camerelor de supraveghere și sisteme de alarmă. Senzorii de mișcare vor detecta orice urmă de activitate în interiorul și proximitatea pergolei, în timp ce sistemul de control la distanță îți va trimite notificări pe dispozitivele conectate. O idee bună este să investești în camere web care înregistrează video și îți stochează imaginile pe cloud sau alte spații de stocare. Pergolele cu uși securizate pot integra sisteme de blocare a accesului, controlat de la distanță pentru a opri intrările neautorizate.

Soraltechnik.ro, cea mai bună soluție pentru pergole sau uși de intrere

Cauți usi de intrere Soraltechnik sau pergole de ultimă generație? La Soraltechnik.ro găsești exact ceea ce ai nevoie! Acest mediu de achiziție este printre singurele din România care țin pasul cu inovațiile din domeniu și îți oferă posibilitatea să faci o investiție de lungă durată.

Produsele premium se găsesc în oferta Soraltechnik.ro și te ajută să duci confortul la următorul nivel. Merită pe deplin!

You might also like