Catherine Zeta-Jones a ajuns în România, unde se filmează seria „Wednesday”, în regia lui Tim Burton

Actriţa Catherine Zeta-Jones a ajuns în România, unde se filmează seria „Wednesday”, în regia lui Tim Burton. Frumoasa actriță de 52 de ani s-a filmat la primele ore ale dimineții, când nici nu crăpase de ziuă, anunțându-și fanii că este în București și se pregătește de filmare.

Nemachiată, gata să se lase pe mâna specialiștilor pentru a o transforma în Morticia Addams, Catherine și-a salutat fanii de la înălțime: „Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă duc la păr și machiaj pentru pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a transmis actriţa pe rețelele sociale.

„Sunt pe punctul de a începe să filmez în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton, cu designerul de machiaj și costume cu care am mai colaborat, cu Luis Guzmán, care-l va interpreta pe Gomez, și cu care am făcut echipă în Traffic. Va fi o echipă grozavă. Aștept cu nerăbdare”, declara ea la premiile Emmy de anul acesta. Și iată că lucrurile s-au pornit, iar pe platoul de filmare din București au pășit deja vedetele.

  

De altfel, Gwendoline Christie…

Citeste continuarea Aici

You might also like