Care sunt serviciile de care beneficiază seniorii într-un cămin de bătrâni?

Te gândești cum să faci să oferi seniorilor din familie o viață liniștită, dar și acces la toate serviciile medicale de care au nevoie, conform vârstei lor?

O soluție optimă este să iei în considerare un camin de batrani unde personalul să fie amabil, responsabil și unde condițiile să fie cele potrivite pentru persoane de vârsta a III-a.  În acest fel, ai certitudinea că părinții și bunicii se vor simți confortabil, vor putea socializa cu alți seniori de vârste apropiate și, în același timp, îi vei putea vizita ori de câte ori dorești. Descoperă din rândurile de mai jos care sunt serviciile de care au parte oaspeții unui azil de lux!

Seniorii se bucură de alimentația potrivită la cămin batrâni

Un prim aspect, pe care este bine să-l iei în considerare este acela că bunicii și părinții primesc într-un azil de lux o alimentație sănătoasă, corectă, adaptată nevoilor lor, atât în baza vârstei, cât și în funcție de tratamentele medicamentoase pe care le iau. Bucătarul are grijă să țină cont dacă anumiți vârstnici suferă de diabet și au nevoie de alimente fără zahăr și cu puțină sare sau dacă alte persoane au nevoie de o alimentație mai bogată în proteine.

Camere curate și modern utilate

În ceea ce privește spațiul de dormit destinat seniorilor, acesta este format din dormitoare modern utilate și echipate. Fiecare cameră dispune de câte un televizor pe care bunicii îl pot utiliza pentru a-și urmări serialele și emisiunile preferate atunci când își doresc. Mai mult, lenjeriile sunt constant spălate și schimbate, pentru ca cei vârstnici să doarmă liniștiți, așa cum merită.

Spațiul comun, ideal pentru socializare

Una dintre cele mai mari provocări ale bătrâneții este dată de lipsa de socializare cu care se confruntă seniorii. Dacă acasă așteaptă cu înfrigurare un telefon de la copii și nepoți, pentru a discuta cu cineva, într-un azil de lux, seniorii se bucură constant de compania unor persoane de aceeași vârstă. Astfel, bunicii își pot împărtăși din experiențele de viață, iar astfel se simt ca facând parte dintr-o comunitate.

Asistență medicală

Dincolo de condițiile excelente de trai de care se pot bucura într-un cămin de bătrâni, seniorii au parte aici și de servicii medicale de top. De ce? Azilul colaborează cu un medic de familie, dar și cu un chirurg, un ortoped, un cardiolog și un nutriționist. Cât despre asistente, ele îi ajută pe cei vârstnici să se deplaseze atunci când nu o pot face singuri, îi ajută să aibă grijă de igiena corporală și, în același timp, le administrează tratamentele la orele indicate de medici.

Din păcate, bătrânii care locuiesc singuri uită deseori să își ia medicamentele la timp, nu își administrează insulina atunci când trebuie, iar toate aceste lucruri le pot fi fatale în timp. În acest sens, ajutorul de care seniori iau parte într-un azil este unul neprețuit.

Program de vizite

Nu în ultimul rând, este bine să știi că îți poți vizita bunicii și părinții oricând îți dorești. Programul de vizite este unul flexibil, fiind chiar indicat să mergi frecvent la seniori, pentru ca aceștia să nu se simtă uitați. Vizitele din partea familiei le fac vârstnicilor foarte bine, chiar și atunci când sunt scurte.

La BatranetiFericite.ro fiecare bunic și părinte primește o atenție deosebită, astfel încât să se simtă confortabil și să aibă o bătrânețe cât mai fericită. Socializarea cu persoanele din jur, ajutorul medical, alimentația corectă – toate acestea cântăresc mult atunci când cauți azile de batrani preturi accesibile. Punând în balanță elementele de mai sus, folosește datele de contact și stabilește o vizionare!

Date de contact:

Telefon: 0722 624 264

E-mail: contact@batranetifericite.ro

You might also like