Care sunt semnele care arată că ar trebui să-ţi dai demisia

În plan global, milioane de angajaţi şi-au dat demisia de la locul de muncă, în ultimele luni. Unii şi-au descoperit noi înclinaţii, în timp ce alţii au plecat de la locul de muncă fără a avea un alt plan.

„Mulţi dintre noi au zile mai dificile, avem locuri de muncă la care nu ne face plăcere să mergem sau avem diferite probleme cu şefii sau colegii de muncă. Cu toate acestea întrebarea dacă ar trebui să demisionăm este ceva ce ar trebui să fie bine analizat”, a spus Amy Gallo, specialist în locuri de muncă şi editor colaborator la Harvard Business Review.

Pentru a determina dacă este momentul să demisionezi trebuie să-ţi evaluezi foarte bine problemele de la serviciu şi să identifici dacă ţie îţi face plăcere să fii acolo, scrie CNN.

Nu trebuie să pierzi din vedere imaginea de ansamblu: „În cazul pandemiei, lucrurile au fost foarte intense. Cu toţii am simţit multă epuizare. Am avut o mulţime de factori de stres în viaţa noastră”, a spus Gallo. „Este posibil ca toate acestea să vă influenţeze percepţia asupra locului de muncă?

Înainte de a demisiona, în momentul în care ai o listă exactă, gândeşte-te dăcă…

Citeste continuarea Aici

You might also like