Care sunt regulile de etichetă vestimentară de care trebuie să ţii cont la un cocktail corporate

Cocktailurile corporate, indiferent care sunt motivele pentru care sunt organizate – sărbătorirea unor rezultate semestriale excelente, plecarea la pensie a unui coleg sau lansarea unui nou produs – au o etichetă vestimentară specifică pe care ar trebui să o ai în vedere.

Înţelegerea şi aplicarea acestor reguli nu numai că pun în evidenţă respectul faţă de instituţie, ci şi felul în care ţi-ai însuşit valorile companiei şi, nu în ultimul rând, eleganţa şi bunul tău gust. Aşadar, iată care sunt regulile de care ar trebui să ţii seamă.

Ţinuta doamnelor –  simplitate şi eleganţă

Fie că e vorba despre un cocktail între colegi, fie că e vorba despre un eveniment cu invitaţi din exterior, nu se pune problema să faci din el un eveniment extraordinar care să-ți dea bătăi de cap.

 

Cea mai importantă regulă pe care trebuie să o respecţi este să nu deviezi  de la stilul tău obişnuit. Indiferent că obișnuiești să vii în costum  sau rochii office sau  îţi place să adopţi ţinute mai retro, nu schimba mare lucru. Dacă adopți o ținută discretă și elegantă la birou, colegii tăi nu vor înțelege prea bine de ce…

Citeste continuarea Aici

You might also like